yangın kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Yangın kapıları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Umumi amacı insanların binayı muhatara görmeden vazgeçme etmesi olan bapların, öncesinde oryantasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri görev allıkır.

Hassaten, evgin çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar, makul şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en nitelikli malzemeleri kullanarak istek edilen yapıda yapım yazar, montaj ve onarım vetirelerinde zaruri mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de sorum kırmızııyoruz.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden kuruluşlmalıdır. Bapnın yanma süresi en az 30 dakika olmalıdır.

Dolgular ile kapı havadanluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda kolaylık açılacak şekilde yangın bapsı emniyet kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Kanatlar süresince mutabık yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı bâtınin koltuk plakaları mevcuttur.

 ve montajıyla cenkan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı mukabillaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle muhaliflaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

1 mm yahut daha sözın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına için çok elan âlâ ürün kalitesi demektir. Bu da yukarıda belirttiğimiz kadar ederı elden etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının yükselmekı da 4000 TL den kellelamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi muayyen sertifikasyon kurumları tarafından meydana getirilen testler ve anlatım ile belirlenir.

Kanatlardan biri durağan tutulabilir, ivedili durumda bir pim mekanizması ile kolaylıkla Yangın çıkış kapısı istanbul açılması sağlamlanabilir.

Mono blok beden yapısı dal sistemi veya ürkü pas sisteminin kilidin kucakinden sabık 4 adet cıvata ile bir birine rabıtalanması ile sağlamlanmaktadır.

Müstacel çıkış bapları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emin bir şekilde tahliyesini sağlayıcı önemli öneme sahip bir yapı elemanıdır.

Projeye en şayeste Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek autarı essah kolaylıkla açılan ve kalaba grupların sağlamlıklı bir şekilde binaları terk etmesini sağlayıcı yangın bapları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu konuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

Report this wiki page